Selecteer een pagina

Geen honing in mijn thee

door | mrt 27, 2024 | Klusser XXL vertelt, Overkapping | 0 Reacties

Beste klanten, vrienden en bekenden van Klusbedrijf XXL,
ik wil graag weer mijn recente avonturen met jullie delen. 

De wereld staat in brand

Dat is wat ik 56 jaar geleden voor het eerst hoorde. Het zal een bekende zijn geweest die bij de geboorte was van deze uitverkorene. Maar laten we eerlijk zijn, het feit dat ik als uitverkorene ben aangewezen, is natuurlijk niets bijzonders. Op dit moment zijn we immers met zo’n 8 miljard van hetzelfde soort. Met de dagelijkse uitdagingen die op ons afkomen en het gevoel van martelaarsschap dat soms op ons drukt, is het belangrijk om het leven eenvoudig, duidelijk en overzichtelijk te houden. Kennis is hierbij van essentieel belang, en daar wil ik graag mijn ervaringen met jullie delen.

 Geen honing dus

Onlangs wilde ik mijn weerstand tegen ziektes verhogen. Na advies te hebben ingewonnen, kwam ik erachter dat mijn ‘honing’ eigenlijk suikerwater was. Gelukkig heb ik nu echte honing gevonden bij een lokale imker. Hij vertelde me boeiende verhalen over zijn bijenvolk en hun reis naar de afsluitdijk voor de nectar van de zeeaster. Wist je trouwens dat de goede stoffen in honing boven 40 graden afsterven?

Geen honing in mijn thee dus, maar wel een interessant weetje om te delen.

 Ondanks mijn hoestje, waar helaas geen kruid tegen gewassen lijkt, heb ik toch wat luchtigheid gevonden in het voorstel van een clubgenoot: de elektrische stoel. Je had er waarschijnlijk bij moeten zijn om het te snappen. In de context waarmee het gebracht werd was dit hilarisch. 

 Naast mijn avonturen met honing en hoestjes, ben ik ook begonnen met zwemmen. Een uitstekende bewegingsvorm voor lichaam en geest, vooral met het oog op het onaantrekkelijke weer om buiten te wandelen of te fietsen. 

klusserXXL-raamwerk-Driestroom-gezinshuis

Laten we niet vergeten waar we voor zijn gekomen: klussen! Onlangs heb ik met trots de werkzaamheden bij het Driestroom gezinshuis van Gerard en Linda afgerond, evenals een overkapping voor mevrouw van Dijk uit Alkmaar.

KlusserXXL-maakt-overkapping-in-Alkmaar

Deze projecten zullen toegevoegd worden aan mijn portfolio hier op de website. Dit is een belangrijke stap om de zichtbaarheid van mijn bedrijf te vergroten. Je kunt deze projecten bekijken op mijn projectpagina. Potentiële klanten kunnen zo een goed beeld krijgen van mijn werk. Zonder de juiste PR zou ik misschien niet eens in beeld zijn gekomen. Mocht je dus mijn website bekijken, delen = lief.

 Zelf een klus?

Heeft u zelf een klus die geklaard moet worden? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via 0634501299 (ook via WhatsApp) of erickeijsper@gmail.com

Wisten jullie trouwens dat Sam van Etten onlangs de derde plaats heeft behaald op het Nederlands kampioenschap driebanden biljart? Een fantastische prestatie waar we trots op mogen zijn! Als sponsor en groot supporter volg ik Sam op de voet en ben ik altijd blij om zijn successen te vieren. Tevens heeft mijn clubgenoot Peter Vlaar zich wederom geplaatst voor het Nederlands kampioenschap; Grote tafel Extra klasse. Peter is de titelverdediger. Onlangs mocht bij de voorrondes arbitreren. Hierbij speelde hij een partij met een moyenne van 2.07 .

Je zal wel denken dat ik van de hak op de tak ga, maar er is een interessante link tussen mijn werk en deze recente prestatie. Sam is namelijk verbonden met de VVE uit Alkmaar waarvoor ik regelmatig aan het werk ben. En er komt binnenkort weer een nieuw project aan

 

Zat u met uw gedachten nog bij het driebanden biljart? In een volgende nieuwsbrief zal ik u meer vertellen over mijn passie hiervoor.

 Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

 Met vriendelijke groet,

 Eric van Klusbedrijf XXL

Klusser XXL Mendelssohnplein 14, 1921 XA, Akersloot