Selecteer een pagina

Het leven van een ondernemer gaat niet altijd over rozen 🌹 

🍒 Kers op de taart

Een donkere, regenachtige periode met veel wind is voor de gemiddelde medemens al niet eenvoudig. Voor mij persoonlijk heeft zo’n periode ook altijd weer wat invloed.
En wanneer je lichaam het dan nog eens fysiek laat afweten met bijkomend ‘als kers op de taart’ ook nog eens je auto, cv ketel en je computer het laten afweten… Nou dan zou ik er wel eens aardig moedeloos van kunnen raken.

✅ Positief

Toch zijn er hele positieve zaken te melden wat toch weer een mooi 💡 licht schijnt op mijn vakmanschap. De werkzaamheden aan het 🐇 konijnenverblijf op de Helderse vallei zijn afgerond! Zoals u op facebook heeft kunnen lezen zijn de medewerkers én de dieren super blij met het nieuwe verblijf. Mijn rechterhand, ‘Allison’ maakt daar zeker nog even een mooi bericht over voor op de pagina.

Nieuwe werkzaamheden voor oude bekenden

Nu ben ik bezig met een andere leuke opdracht in Den Helder. Het gaat om het Driestroom gezinshuis van Gerard en Linda. Ze wilden meer kunnen ventileren in huis. Daarom vroegen ze mij om 3 vaste ramen om te zetten naar draairamen. Hier zijn alvast wat foto’s van de klus.

Gerard en Linda heb ik vorig jaar Juni al het een en ander voor mogen doen. Toen ging het om het kozijn van de achterdeur en de voordeur die vervangen moesten worden. Dat maakt deze klus ook weer extra leuk. Het voelt goed wanneer mensen je graag terugzien! Dan weet je dat je toch iets goeds gedaan hebt 😉

Contact opnemen?

Wilt u weten wat ik nog meer doe en of ik voor u iets kan betekenen?
Neem gerust verder een kijkje op mijn website of op mijn Facebookpagina.
U kunt me natuurlijk ook altijd telefonisch benaderen 🤙­ ­

groetjes Eric

Klusser XXL Mendelssohnplein 14, 1921 XA, Akersloot