Selecteer een pagina

Mijn timmerbedrijf ‘met de onlogische naam van een klusser’ begint serieuze vormen aan te nemen. Waar tot voor kort de medemens nog een blik in de ogen hadden van twijfels , is deze blik nu veranderd in een vanvertrouwen.

Het is ook niet niks, een turbulente situatie door ziekte. De situatie is nu zowel zakelijk als privé redelijk stabiel. De weersomstandigheden zijn verreweg van stabiel. Rondom mijn huisje is het net als elders in het land volop herfst.

Om verdere uitingen van mijn activiteiten te realiseren, is er inmiddels een samenwerking ontstaan met Niona Media. Deze dame is op de achtergrond hard bezig met de zichtbaarheid van mijn bedrijf. Deze nieuwsbrief is hier een onderdeel van. Hierin vertel ik over mijn voortzettingen. Het zal soms om persoonlijke dingen gaan zoals de herfstkleuren van mijn tuin en andere keren kunnen er meer zakelijke activiteiten in staan, zoals projecten die ik graag deel.

Je kunt ze ook altijd teruglezen in mijn blog. Waar je die kunt vinden lees je verderop in deze nieuwsbrief. 

 

Ik ben op dit moment onder andere aan het werk op de Helderse vallei. Hier heb ik een filmpje staan om te laten zien waarom het zo leuk is.Heel toevallig extra leuk omdat het filmpje op 4 oktober gemaakt is, dierendag!

In opdracht van de Gemeente Den Helder werkzaamheden uitgevoerd bij de Wildopvang. Hiernaast een foto van de loopdeuren die weer gerepareerd zijn

Dit geeft toch weer een beetje glans aan mijn levenslange droom om een eigen kinderboerderij te hebben. In de komende tijd zal er nog meer uitgevoerd worden. Het binnenverblijf van de konijnen zal onder andere ook nog vervangen worden.

Het belangrijkste nieuws heb ik voor het laatst bewaard!

Mijn nieuwe website wordt gelanceerd 

zaterdag 11 november 

om exact 11.11 uur

 Dus…SAFE THE DATE 

11-11 om 11:11

 

KlusserXXL bouwt verder 😉👍

en dit keer aan

 👉 WWW.KLUSSERXXL.NL 👈