Selecteer een pagina

Op de juiste weg met Klusser XXL

Ja het is alweer 3 weken geleden dat ik mijn nieuwsbrief schreef. Het was op 11 november. Op die dag werd namelijk ook deze landingspagina van  www.klusserxxl.nl gelanceerd. Deze zal langzaam worden uitgebouwd naar een volledige website; er moet nog wel het een en ander aan toegevoegd worden. Ook de Facebookpagina begint vorm en ‘organische groei’ te krijgen.

Ik kon in ieder geval aan de vele leuke reacties (waarvoor mijn dank) opmaken dat we op de goede weg zijn!

Vervolg Helderse Vallei

Zoals ik in de vorige nieuwsbrief al aangaf, wordt er een vervolg aan de werkzaamheden gegeven op de Helderse vallei.
Deze nieuwsbrief valt midden in de af- en opbouw van het konijnenverblijf.
Voor het welzijn van de dieren zijn er, in goed overleg met de verzorgers, aanpassingen gemaakt vanwege de barre weersomstandigheden.

Balkon deuren in Alkmaar

Ondertussen zijn er ook balkondeuren vervangen bij twee naast elkaar gelegen woningen in Alkmaar. Beide opdrachtgevers zijn fervente klussers op hobby niveau. Het was dan ook leuk om samen met de klant deze klus tot een goed eindresultaat te brengen

Mijn vrije tijd vul ik graag met biljarten

Op persoonlijk vlak vul ik mijn vrije tijd zoveel mogelijk met biljarten. Bij mijn nieuwe Biljardclub Horna is het goed vertoeven. Ik heb daar ook al een mooi resultaat gehaald bij het jaarlijkse driebandentoernooi. Foto’s en uitslagen staan op de website. Ik heb sinds een klein half jaar biljartles van een meervoudig wereldkampioen. Deze lessen beginnen duidelijk zijn vruchten af te werpen!

Tot slot, wens ik iedereen hele fijne feestdagen toe