Selecteer een pagina

  KlusserXXL wenst u een mooi 2024

Ook dit jaar zal u op de hoogte gehouden worden van het wel en wee op het bedrijfsmatig en persoonlijk vlak. Deze keer loop ik even puntsgewijs door de agenda met wellicht een leuke link ertussen waar je iets aan hebt.

  • De klus op de de helderse vallei. is nagenoeg afgerond. Wil je weten hoe de Helderse Vallei opknapt? Foto’s zijn op mijn website te bekijken.

 

  • Bij biljartvereniging Horna scoor ik goed mijn caramboles. Dit alles mede dankzij de lessen van mijn leermeester Piet Vet.

 

 

  • Over een paar maanden gaat het seizoen weer beginnen van het Vondelpark Openluchttheater. Voor diverse takken van sport worden er medewerkers gevraagd binnen de organisatie. Lijkt het je iets om aan mee te werken? klik dan op de link hierboven of ga naar de Facebook pagina.

 

  • En ook over een paar maanden starten de wedstrijden met postduiven. Deze volg ik sinds een 3 tal jaren bij Pascal . Ter zijner tijd zal ik hier meer over vertellen.

 

Daarnaast ben ik super handig in het maken van een KIK

KIK, zul je denken, wat is dat nu? Dat is mijn eigen benaming voor een Kast In Kast. Leuke klus om te doen en de ideale oplossing voor jou met die lelijke inbouwkasten wat er net niet uitziet. Geef het nu gewoon de uitstraling die je wenst met een KIK van KlusserXXL!

kast-in-kast